Fiscale Regularisatie

Wat als de overheid niet uitlegt hoe een fiscale regularisatie werkt?

Berouwvolle zwartspaarders kregen van de Belgische overheid een allerlaatste kans en deden een beroep op Tuerlinckx Advocaten om hun geld uit het buitenland terug te halen.

 

 

Hoe maak je zwart geld wit?

Om zwartspaarders te helpen hun geld in het buitenland terug te halen naar België, lanceerde het advocatenkantoor Tuerlinckx in 2013 de website www.fiscaleregularisatie.eu. Dat was noodzakelijk omdat de overheid zelf heel karig was met informatie over de nieuwe fiscale regularisatie- en boeteregeling die liep van 2 juli tot 31 december 2013.

Om in deze technische materie – die dat jaar bovendien zeer snel evolueerde - duidelijkheid te brengen, zette het Antwerpse advocatenkantoor Tuerlinckx alle informatie over de fiscale regularisatie overzichtelijk op een website. In gewone mensentaal werd daar uitgelegd wat zwartspaarders moesten doen om zich wettelijk met hun geld terug in regel te stellen. Deze informatieve website was een groot succes en stond de hele periode lang op de eerste plaats in de niet-betalende Google ranking.

www.tuerlinckx.eu

‘Geld zoekt een goed meester.’

Vlaams spreekwoord

bg Image
Back to top