Het Goede Leven

Het Goede Leven is een naslagwerk en website over levenskunst.      

‘Wie goed leeft, kan niet slecht sterven’, zei Sint-Augustinus. Het Goede Leven verzamelt smakelijke of uitzonderlijke producten, ambachtelijke passie, fijne momenten en nieuwe ervaringen.

 

 

Bekend maakt bemind

In al zijn creativiteit heeft de mens talrijke zaken uitgevonden om zichzelf te verwennen. Zo bedanken we bijvoorbeeld de Benedictijner monnik Dom Pérignon voor de ontdekking van champagne. Deze goudgele, parelende godendrank staat symbool voor genieten en luxe.

Luxe is zeker niet automatisch met geld verbonden, maar is kwaliteit, schoonheid, genot en zeldzaamheid. Echte luxe schept dromen en houdt stand door de jaren heen. Het is geen modegril of lokmiddel van handelaars die via reclame nieuwe producten als onmisbaar voorstellen.

Door het grote aanbod hebben we vaak geen oog meer voor de inspanningen en het bijzondere vakmanschap waarmee bepaalde producten tot stand zijn gekomen. Terwijl als je de achtergrond kent, genieter veel intenser wordt. Het Goede Leven wil met een selectie aan bijzondere diensten en producten vooral uw interesse en savoir-vivre aanwakkeren.

www.hetgoedeleven.be

‘Ik ben niet kieskeurig, geef mij maar het beste van alles!’

Oscar Wilde

bg Image
Back to top