Fotolia 66990815 SNieuws wordt gemaakt. Wij hebben een rijke ervaring op het gebied van persbegeleiding en mediatraining. Wie investeert in zijn relatie met de media, plukt daar snel de vruchten van.

 

 

 

 

 

 

‘Er is geen onderwerp zo oud, of er kan iets nieuws over worden gezegd’

Fjodor Dostojewski

 

Esse est percipi

Esse est percipi, zijn is gezien worden. Bedrijven die niet goed communiceren bestaan niet voor de buitenwereld. Met een heldere en efficiënte communicatiestrategie zorg je voor verbondenheid bij je eigen medewerkers en win je zieltjes bij het grote publiek.

Hoe kan je uw product of dienst gratis en positief onder de aandacht te brengen van het publiek? Allereerst is het cruciaal dat u uw corporate identity, uw DNA, uw soundbite, juist krijgt. Dat zal de basis vormen voor onderscheidende communicatie in een wereld vol ‘info-besitas.’ Hoe steek je boven het maaiveld uit? Dat is door een goed, eerlijk en authentiek verhaal te brengen. Zo bouw je aan een geloofwaardig merk.

Vervolgens moet je uw medewerkers en eigen interne organisatie overtuigen van dat verhaal en uw bedrijfswaarden. Dat mogen geen holle slogans zijn. Medewerkers zijn medeMerkers en dragen op elk moment en overal het DNA uit van uw bedrijf. Zorg dat ze dit goed beseffen.

Pas dan ben je klaar voor de buitenwereld. Hoe maak je nieuws van uw product of dienst? Deel uw expertise en gebruik hier de vele mogelijkheden van het internet en de traditionele media. Zorg voor een duidelijke communicatiestrategie en verkondig uw blijde boodschap aan de hele wereld. Graag helpen wij u hiermee.

www.mediacursus.be


Diensten:

Persbegeleiding
Mediatraining
Corporate Communications
Social Media Policy
Webcare
Content Marketing
Storytelling

 

 

bg Image
Back to top