02E80410Niets fijner dan de geur van een versgedrukt boek of magazine! Wij hanteren uw pen, verzorgen de lay-out, prepress en druk. Het enige dat u moet doen is ons inspireren en het eindresultaat vastpakken en lezen!

 

 

 

 

 

 

‘Wil je creatievelingen? Geef hen dan genoeg speeltijd!’

John Cleese

 

Denken met het hoofd van een ander

‘Lezen is denken met het hoofd van een ander.’ Een mooie omschrijving van wat wij graag doen. Wij zetten uw gedachten en boodschap om in de juiste woorden. Voor boekprojecten, magazines, jaarverslagen en CSR-rapporten.

Wat is uw doelgroep? Voor wie schrijf je? Wie is de lezer? Een zakenbrief naar een klant, een academische uiteenzetting aan een collega-professor, een brief van een advocaat of notaris, een persbericht naar een redactie, een artikel van een journalist, de uitleg in een handleiding, een reisreportage, de interne communicatie naar het personeel, een thriller met een seriemoordenaar …

Wij hanteren een waaier aan schrijfstijlen en zijn verzot op ‘nieuws.’ Nieuws is een ‘nieuw’ verhaal en mensen zijn dol op verhalen, al vanaf de tijd aan het kampvuur bij de holbewoner. Alles kan nieuws zijn. Het komt letterlijk van alle kanten: NEWS = North, East, West and South. Of zoals de krant New York Times over de eigen inhoudkeuze zegt: ‘All the news that’s fit to print.’ Wij bouwen graag mee aan uw (nieuws)boodschap.

 

Diensten:

Boekprojecten
Magazines
Jaarverslagen
CSR-rapporten
Copywriting
Journalistieke Opdrachten
Schrijftraining

 

 

bg Image
Back to top