Nieuw logo en website voor Smet Jet

LOGO SMETJET ICC XL RGB

 

 

 

 

 

Magenta Media begeleidde het industriële reinigingsbedrijf Smet Jet uit Oevel (Westerlo) bij de lancering van een nieuwe, viertalige website en een nieuw bedrijfslogo. Smet Jet heeft drie kernactiviteiten: industriële reiniging, chemische reiniging en slibontwatering. Het bedrijf werkt aan een ambitieuze vernieuwingsoperatie.

Het Belgische familiebedrijf Smet Jet is al meer dan veertig jaar actief op de markt van de industriële en chemische reiniging, slibontwatering, afval- en milieubeheer. Smet Jet heeft momenteel in België vijf satellietvestigingen: Oevel, Antwerpen, Oostende, Sint-Gillis-Waas, Flémalle en Courcelles. Er werken zo’n 250 mensen, waarvan 130 in Oevel. Smet Jet heeft een dochteronderneming in Zuid-Afrika en in Saoedi-Arabië.

Om de focus op industriële reiniging, chemische reiniging en slibontwatering visueel kracht bij te zetten, heeft de onderneming een nieuwe website en een gloednieuw bedrijfslogo. Smet Jet koos voor een driekleurige spray die symbool staat voor een hogedruk waterstraal – de belangrijkste manier waarop Smet Jet reinigingsopdrachten uitvoert – in de kleuren wit voor zuiverheid, blauw voor het gebruik van water en groen voor de duurzame en milieubewuste aanpak van het bedrijf.

Het nieuwe logo is opgebouwd uit twee delen: de firmanaam met baseline en het spray symbool. Als baseline bij de bedrijfsnaam is gekozen voor de slagzin ‘Industrial Clever Cleaning’, omdat het bedrijf dé partner bij uitstek is van de industrie als het gaat om het snel en efficiënt reinigen van industriële installaties. Smet Jet is daarbij specialist in het schoonmaken van chemie-installaties en petroleumtanks, maar is ook actief in de metallurgie, de farmacie, de automotive, de energiesector en de voedingssector.

www.smetjet.be

 

bg Image
Back to top